Leo Lucassen bij De Tegenlicht Podcast: ‘Rebranding Migration’

CGM-voorzitter Leo Lucassen is te gast bij De Tegenlicht Podcast van NPO 2/ VPRO. In deze aflevering pleit hij voor een constructief gesprek over het potentieel van migratie voor onze maatschappij. Vanuit zijn expertise in de arbeids- en migratiegeschiedenis belicht Lucassen hoe arbeidsmigratie de toenemende vergrijzing kan tegengaan en een oplossing biedt voor knelpuntberoepen in de zorg- of transportsector. Geïnteresseerden kunnen de podcast beluisteren via deze link:

https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/podcast/2023/leo-lucassen.html.

Op woensdag 24 mei neemt Leo Lucassen ook deel aan de Tegenlicht Meet Up over ‘Rebranding Migration’ in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Daar gaat hij in gesprek met activisten, kunstenaars en onderzoekers met een migratieachtergrond over sociale initiatieven van groepen met een migratieachtergrond. Het volledige programma en de nodige praktische informatie vind je hier:

https://dezwijger.nl/programma/rebranding-migration.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: